Frakt &
levering

Gratis forsendelse på alle ordrer.

Shipping

Maanesten sørger for hurtig levering innenfor 1-2 virkedager, dog med forbehold for utsolgte varer. Vi sender din ordre samlet og det kan derfor være forlenget leveringstid hvis en av dine varer ikke er på lager. Det kan være lengre leveringstid ved kjøp av salgsvarer. I desember vil leveringstiden være estimert til 3-4 virkedager grunnet større etterspørsel. Salgsvarer leveres uten eske som det ellers normalt ville gjort.

Ved bestilling senere enn 12.00 vil leveringstiden bli forlenget med ett døgn. I tilfeller hvor varene ikke kan leveres, vil vi kontakte deg så snart som mulig. Du vil motta en bekreftelse på mail når din ordre er sendt. Samme dag vil du også motta et sporingsnummer på mail.

Frakt

Vi sender våre pakker med Bring. Maanesten står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos vår transportør.

Toll & moms

Alle priser er vist i NOK. Alle priser inkluderer moms på 25% på ordrer til Europa. Alle ordrer sendt til land utenfor Europa er priset uten moms. Prisene inkluderer ikke leveringskostnader. Ordrer kan pålegges lokale skatter og / eller importavgifter på egen regning. Alle gebyrer og / eller i forhold til lokal tollbehandling, inkludert avgifter og skatter blir belastet direkte av deg.