EKSTRAHJELP HOS MAANESTEN

Vil du bli med på vårt smykkeeventyr?

Maanesten søker nå ekstrahjelper til vår butikk på CC Vest.

Maanesten er et firma som for tiden er på en eventyrlig reise, og har de siste årene vært gjennom en enorm vekst og utvikling. Vi har i dag 11 egne Maanesten-butikker og over 60 forhandlere som selger våre smykker i Norge.

Vi er et ungt og dynamisk team hvor det ikke er langt mellom tanke til handling, og alle har like stort ansvar. Vi har et morsomt og uformelt arbeidsmiljø, men jobber målrettet og skaper resultater.

Som butikkpersonale for Maanesten er det viktig at du er selvdreven og brenner for å gi alle kunder en magisk handleopplevelse. Du elsker å stå i butikk og er en dyktig og sofistikert selger.

Kvalifikasjoner:
Du er god til å jobbe selvstendig og har en naturlig driv.
Du ønsker å skape resultater og jobber strukturert og målrettet med hver enkelt kunde.
Du har god forståelse for mote.
Du har erfaring med salg og vil være en dyktig og sofistikert selger.
Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, helger og ferier).

Stillingen er deltid og du kommer til å jobbe tett sammen med butikkleder og det øvrige teamet til Maanesten på CC Vest.

Send din søknad til ccvest@maanesten.no. Må merkes med «Søknad ekstrahjelp».

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Anja på tlf. 48 244 459.

Vi ser frem til å høre fra deg!

  opplevelser for våre kunder å nå våre mål.

 

Assisterende butikksjef – Stavanger

Maanesten søker nå assisterende butikkleder og øvrig personale til vår nye butikk som skal åpne i Stavanger sentrum, og til vår eksisterende butikk på Kvadrat.

Maanesten er et firma som for tiden er på en eventyrlig reise, og har de siste årene vært gjennom en enorm vekst og utvikling. Vi har i dag 11 egne Maanesten-butikker og over 100 forhandlere som selger våre smykker i Norge.

Vi er et ungt og dynamisk team hvor det ikke er langt mellom tanke til handling, og alle har like stort ansvar. Vi har et morsomt og uformelt arbeidsmiljø, men jobber målrettet og skaper resultater.

Som assisterende butikkleder for Maanesten er det viktig at du er selvdreven og brenner for å gi alle kunder en magisk handleopplevelse. Du elsker å stå i butikk og er en dyktig og sofistikert selger som vil gå foran som ett godt eksempel for dine kollegaer.

Som butikkmedarbeider, fast eller deltid, hos Maanesten er det viktig at du et ja-menneske og en lagspiller som tar ansvar for dine egne prestasjoner, og for at vi alle lykkes med å nå våre mål.

Kvalifikasjoner

–       Du er god til å jobbe selvstendig og har en naturlig driv og er et naturlig forbilde for andre

–       Du ønsker å skape resultater og jobber strukturert og målrettet med hver enkelt kunde

–       Du har god forståelse for mote, smykker og accessories

–       Du har erfaring med salg og/eller personalansvar og vil være en dyktig og sofistikert selger

Stillingen som assisterende butikkleder er fulltid, og du kommer til å jobbe tett sammen med landssjefen, regionsleder og det øvrige teamet til Maanesten i Norge

Send din søknad til jobb@maanesten.no

Må merkes med «Stavanger» og/eller «Kvadrat»

Frist for å søke: 31. April 2022