Support

Hvordan kan jeg annullere eller endre min ordre?

Når du har mottatt din ordrebekreftelse er det ikke mulig å annullere eller endre din ordre.


Når blir min ordre sendt?

Alle ordrer innen 11.00 sendes vanligvis samme dag. I travle perioder blir din ordre alltids sendt innenfor 1-3 virkedager fra tidspunktet du bestiller din vare. Se levering for ytterligere informasjon.


Jeg har ikke mottatt min ordre, hva gjør jeg?

Hvis du ikke har mottatt din ordre innen tiden vi har angitt, ber vi deg kontakte kundeservice@maanesten.no så vi kan finne ordren din for deg. Se levering for flere opplysninger om leveringstid angitt for ditt land.


Jeg har mottatt feil eller ødelagt produkt, hva gjør jeg?

Hvis du har mottatt feil eller ufullstendig produkt ber vi deg kontakte kundeservice@maanesten.no så vi kan rette opp i feilen.


Hvordan kan jeg bytte/returnere en vare?

Det er viktig for oss at du har en behagelig opplevelse av å handle hos oss. Derfor kan alle varer kjøpt i nettbutikken byttes og returneres i våre fysiske butikker. Hvis du ønsker å returnere, vil pengene bli overført til kortet som ble brukt under bestilling. Ordrer betalt med gavekort eller tilgodelapp vil bli utbetalt gjennom disse. Har du ikke mulighet til å levere varen i en av våre fysiske butikker, kan du sende det til Prinsens Gate 22, 0157 Oslo. Husk å legg ved din returseddel. Maanesten står ikke ansvarlig for frakt av pakker sendt til oss. Vi anbefale at du sender pakken forsikret i tilfelle det skulle gå galt under transporten. Maanesten er ikke ansvarlig for mistede pakker som er sendt til oss.


Hvordan vet jeg at Maanesten har mottatt min vare?

Du vil motta en mail med beskjed om at varen er mottatt og pengene er overført, eller at vi sender en ny vare. Ta vare på din fraktkvittering inntil du hører i fra oss. Maanesten er ikke ansvarlig for mistede pakker. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 10 virkedager fra vi mottok din pakke.


Når mottar jeg min tilbakebetaling?

Når vi har mottatt varen og vurdert at varen ikke er tatt i bruk, overfører vi beløpet til din konto. Pengene vil være tilgjengelige på ditt kort innenfor 10 virkedager, avhengig av din bank eller kredittkortutsender. Vi refunderer beløpet tilbake på kredittkortet som opprinnelig ble brukt for kjøpet.


Skal jeg betale for frakt?

Ja. Forsendelse er på egen regning, både når du kjøper eller returnerer en vare. Vi tilbyr gratis levering på alle ordre over 750 NOK innenfor EU. Du kan finne flere detaljer om fraktkostnader under levering.


Frakter Maanesten til mitt land?

Ja. Vi leverer til hele verden. Vær dog oppmerksom på nasjonale toll og momsregler, da Maanesten ikke dekker disse.


Hvilke betalingsmetoder aksepterer Maanestens nettbutikk?

Vi aksepterer Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, VIPPS, America Express, JCB og Diners Club.


Hvilke materialer er våre smykker laget av?

Alle våre smykker er enten laget i 925 sterling sølv, 925 sterling sølv belagt med 18 karat gull eller 18 karats gult eller hvitt gull. Under det enkelte produktet kan du lese spesifikke detaljer om materialer på det gitte smykke. Maanesten er godkjent av edelmetallkontrollen.


Tåler gullbelagte smykker vann?

Vi anbefaler at våre smykker som er belagt med 18 karats gull ikke kommer i kontakt med vann. Når et smykke er gullbelagt vil det underste materiale, altså 925 sterling sølv med tiden tre frem. Smykket blir ikke direkte ødelagt av å komme i kontakt med vann, men vil snarere bli slitt og med tiden bli sølv. Alle våre gullbelagte smykker belegges med 3 lag gull da beleggingen holder bedre.


Jeg tror det er en feil på mitt produkt, hva gjør jeg?

Maanesten yter alltid 2 års reklamasjonsrett på alle produkter kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten omfatter fabrikasjonsfeil som du selv ikke er skyld i. Hvis du mener å ha mottatt et produkt med en produksjonsfeil er det viktig at du kontakter oss så vi kan rette opp i feilen. Dette kan du enten gjøre i en av våre butikker, hvor du medbringer varen, eller sender den defekte varen til oss: Prinsens Gate 22, 0157 Oslo.